Sponsori

Statisticile Blogului

miercuri, 11 ianuarie 2012

Diferenta uluitoare intre ce comanzi si ce primesti. Cum arata in realitate mancarea fast-food.

,,Publicitatea este cunoscuta pentru ca ne "ambaleaza" produsul intr-o forma mult mai atractiva decat in realitate. Iar reclamele legate de industria alimentara nu se lasa mai prejos.
Bloggerul Dadio D a comparat, in cadrul unui proiect amplu, fotografiile folosite in reclamele la meniuri fast-food cu produsele care ajung pe tava noastra. A postat rezultatele pe blogul personal, alaturi de metodologia pe care a folosit-o.
fast, food, advertising, mc donalds, big mac, false, tiny, comparison, ads, vs, reality, burger, hamburger, studio"Am dus acasa mancarea cumparata de la fast food, am depozitat-o in studioul foto si am facut fotografii in stitul celor din reclame, cu pozele oficiale ale produselor pe calculator, langa mine, ca sa pot sa potrivesc luminozitatea si unghiul", a scris acesta pe blog.
Stim cu totii ca reclamele "cosmetizeaza" realitatea intr-o oarecare masura, insa atunci cand fotografiile oficiale sunt puse langa cele ale produselor vandute la tejghea, rezultatele pot fi de-a dreptul surprinzatoare.'' - ProTv
Sa stiti ca aceasta este foarte adevarat! Mi s-a intamplat si mie!
Deci, fiti atenti la ce cumparati!
O zi buna in continuare!

XOXO, Alice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu